TÝDENNÍ MENU

PONDĚLÍ 22.ledna
Polévka: Frankfurtská polévka 30,–
1. Vepřové nudličky na barevném pepři, dušená rýže 80,–
2. Smažené rybí filé zdobené citronem, bramborová kaše s máslem 85,–
3. Stehenní kuřecí řízek marinovaný v olivovém oleji, česneku a bylinkách, brusinková omáčka, hranolky 90,–

ÚTERÝ 23.ledna
Polévka: Luštěninová polévka 28,–
1. Masové kuličky z mletého masa, rajská omáčka, houskový knedlík 78,–
2. Pečené krůtí maso na zelenině, jasmínová rýže 85,–
3. Vepřová kotleta plněná anglickou slaninou a cibulí ve smetanové omáčce, pečené bramborové klínky 99,–

STŘEDA 24.ledna
Polévka: Špenátová s máslovými krutony 28,–
1. Špagety s boloňskou omáčkou, sypané sýrem Grana Padano 78,–
2. Vepřové nudličky po čínsku, jasmínová rýže 80,–
3. Ražničí z vepřové panenky, pórkové brambory, hořčice, kozí roh 99,–

ČTVRTEK 25.ledna
Polévka: Bramborový krém s restovanými žampiony 28,–
1. Čočka na kyselo, dvě sázená vejce, cibulka, okurek, chléb 75,–
2. Kuřecí steak v gurmánském těstíčku, vařené brambory s petrželkou 80,–
3. Svíčková na smetaně, špikovaná vepřová kýta, karlovarský knedlík 95,–

PÁTEK 26.ledna
Polévka: Gulášová z mletého vepřového 28,–
1. Zapečené těstoviny se šunkou, žampiony a sýrem, salát z kysaného zelí 75,–
2. Pečený vepřový špalíček na cibuli a česneku, kysané zelí, bramborový a houskový knedlík 80,–
3. Řízek z vepřové krkovice naložený v česneku a jogurtu, vařené brambory, okurek 99,–