TÝDENNÍ MENU

Pondělí 20. listopadu
Polévka: Špenátová polévka s vejcem 28,–
1. Vepřová játra na roštu, hranolky 75,–
2. Svratecký gulášek, šunková rýže 78,–
3. Kuřecí gyros, opečené čínské nudle, česnekový dipp 95,–

Úterý 21. listopadu
Polévka: Čočková polévka 28,–

  1. Špagety aglio olio e peperoncino s grilovanými kuřecími kousky 78,–
  2. Vepřový vrabec, dušená mrkev, vařené brambory 78,–
  3. Špenátová panenka, jasmínová rýže 110,–

Středa 22. listopadu
Polévka: Krkonošské kyselo 28,–
1. Pečený hovězí karbenátek plněný nivou, bramborová kaše 78,–
2. Vepřová plec pečená po selsku, dušený špenát, bramborový knedlík 78,–
3. Pečené kuřecí stehno ala bažant, staročeská rýže 95,–

Čtvrtek 23. listopadu
Polévka: Frankfurtská s párkem a bramborami 30,–
1. Segedinský guláš, houskový knedlík 78,–
2. Krůtí špízy se šunkou a slaninou, vařené brambory 85,–
3. Grilovaný steak z kotlety s dijonskou hořčicí, pečené brambory se slupkou a rozmarýnem 95,–

Pátek 24. listopadu
Polévka: Drůbková s nudlemi a zeleninou 28,–
1. Hrachová kaše, opečená cibulka, uzená vepřová plec, okurek, chléb 75,–
2. Vepřový špalíček na lesních houbách, pečená rýže s hřebíčkem 78,–
3. Smažená kuřecí kapsa s nivou a česnekem, vařené brambory 115,–