TÝDENNÍ MENU

PONDĚLÍ 15.ledna
Polévka: Krkonošské kyselo 28,–
1. Kuřecí vrabci na pivu, cibuli a medu, dušená rýže 80,–
2. Těstoviny s ragů z vepřového masa a rajčat, strouhaný sýr Grana Padano 80,–
3. Smažené žampiony, vařené brambory, domácí tatarská omáčka 95,–

ÚTERÝ 16.ledna
Polévka: Čočková s klobásou 28,–
1. Pečená domácí sekaná, bramborová kaše s máslem, okurek 78,–
2. Vepřové nudličky po sečuánsku, jasmínová rýže 80,–
3. Kuřecí gyros, opečené čínské nudle, česnekový dipp 95,–

STŘEDA 17.ledna
Polévka: Krémová česnečka s chlebovými krutony 28,–
1. Kuřecí maso na žampionech s porkem, pečená rýže 80,–
2. Moravský rožeň s hořčicí, šťouchané brambory 80,–
3. Penne rigate s bazalkovým pestem a grilovanými kuřecími kousky z vykoštěných stehýnek 95,–

ČTVRTEK 18.ledna
Polévka: Uzený vývar s masem a kroupami 28,–
1. Kuřecí kousky na másle, dušená mrkev, vařené brambory 80,–
2. Srbské rizoto sypané sýrem eidam, okurek 88,–
3. Gurmánské nudličky z vepřové panenky, pečené bramborové klínky s rozmarýnem 110,–

PÁTEK 19.ledna
Polévka: Dršťková 30,–
1. Svratecký gulášek, domácí bramboráčky 80,–
2. Pečínka z vepřové krkovičky, dušené hlávkové zelí, houskové a bramborové knedlíky 85,–
3. Kuřecí jogurtové řízečtky, vařené brambory s petrželkou 99,–