TÝDENNÍ MENU

PONDĚLÍ 23. dubna
Polévka: Luštěninová 28,–

  1. Koprová omáčka, dvě vařená vejce, vařené brambory  75,–
  2. Kuřecí nudličky dle M. D. Rettigové, pečená rýže 80,–
  3. Vepřový gyros, opečené čínské nudle, česnekový dipp 95,–

ÚTERÝ 24. dubna
Polévka: Špenátová s krutony 28,–

  1. Zapečené těstoviny s uzeným masem, salát z kysaného zelí 80,–
  2. Sečuánské vepřové nudličky, jasmínová rýže 85,–
  3. Kuřecí rarášci v gurmánském těstíčku, vařené brambory, tatarská omáčka 95,–

STŘEDA 25. dubna
Polévka: Frankfurtská s párkem a bramborem 30,–

  1. Těstoviny po italsku s rajčaty, bazalkou a grilovaným kuřecím prsíčkem, sýr Grana Padano 85,–
  2. Krůtí vrabec, kysané zelí, vařené brambory 85,–
  3. Kotlet plněný anglickou slaninou a cibuljí ve smetanové omáčce, pečené bramborové klínky 99,–

ČTVRTEK 26. dubna
Polévka: Drůbeží vývar s masem a petrželovým kapáním 28,–

  1. Vepřová játra na roštu se slaninou, hranolky 78,–
  2. Pečený hovězí karbanátek plněný nivou, mačkané brambory 80,–
  3. Kuřecí prsíčka marinovaná v čerstvých bylinkách, pečená zelenina, dušená rýže 99,–

PÁTEK 27. dubna
Polévka: Ruský boršč 30,–

  1. Svratecký gulášek, těstoviny á la gnocchi 80,–
  2. Pečená vepřová plec nadívaná uzeným masem a jatýrky, šunková rýže 85,–
  3. Kuřecí stripsy obalené v sezamové strouhance, bramborová kaše s máslem, malý salátek 99,–