TÝDENNÍ MENU

PONDĚLÍ 25. listopadu
Polévka: Česneková polévka s krutony 25,–

  1. Špagety Carbonara, parmazán 92,–
  2. Kuřecí nudličky na kari, rýže 99,–
  3. Kančí výpečky, špenát, bramborové knedlíky 135,–

ÚTERÝ 26. listopadu
Polévka: Zeleninový krém, krutony 25,–

  1. Smažená vepřová játra, vařené brambory, tatarka 92,–
  2. Kuřecí plátek na tymiánu, hráškové lusky, rýže 99,–
  3. Znojemská hovězí pečeně, houskové knedlíky 119,–

STŘEDA 27. listopadu
Polévka: Drůběží vývar s játrovou zavářkou 25,–

  1. Těstoviny s tuňákem a rajčaty, parmazán 92,–
  2. Segedínský guláš, houskové knedlíky 99,–
  3. Anglický roastbeef, hořčičná omáčka, pečené batáty 129,–

ČTVRTEK 28. listopadu
Polévka: Francouzská cibulačka, parmazánový kruton 25,–

  1. Vepřové rizoto s houbami, strouhaný eidam, okurek  92,–
  2. Vykoštěné kuřecí stehno na rozmarýnu a česneku, vařené brambory 99,–
  3. Trhané kachní maso s BBQ omáčkou v housce, salátek, hranolky 125,–

PÁTEK 29. listopadu
Polévka: Krkonošské kyselo s klobásou 25,–

  1. Bramborové šišky s mákem, máslo, cukr 75,–
  2. Kuřecí Kung pao, pečená rýže 99,–
  3. Vepřový řízek z krkovice, vařené brambory, okurek  119,–