TÝDENNÍ MENU

PONDĚLÍ 25. února
Polévka: Uzená s masem a kroupami 29,–

  1. Špagety s kuřecím masem a rajčatovou salsou a sýrem Grana Padano 88,–
  2. Segedinský guláš, houskové knedlíky 88,–
  3. Kuřecí steak s citronovo-máslovou omáčkou, hranolky 99,–

ÚTERÝ 26. února
Polévka: Čočková polévka 29,–

  1. Hrachová kaše, opečená klobáska, cibulka, okurek, chléb 88,–
  2. Krůtí nudličky s hruškou a šunkou, jasmínová rýže  99,–
  3. Vepřová panenka po živáňsku, opečené selské brambory, kozí roh, hořčice 115,–

STŘEDA 27. února
Polévka: Rajská se sýrovými nočky 29,–

  1. Ďábelská kuřecí směs, kari rýže 88,–
  2. Pečená vepřová kýta špikovaná kvalitní klobásou, bramborové půlky na grilu, česnekový dip 95,–
  3. Smažené žampiony, vařené brambory, tatarka 99,–

ČTVRTEK 28. února
Polévka: Špenátová s vejci a krutonky 29,–

  1. Sekaná, bramborová kaše, rajčatovo-okurkový salátek 88,–
  2. Špagety al pomodoro s grilovaným kuřecím prsíčkem, Grana Padano 92,–
  3. Hovězí mexický guláš, hrášková rýže, strouhaný sýr 105,–

PÁTEK 1. března
Polévka: Dršťková polévka 29,–

  1. Vepřová uzená plec se švestkovou omáčkou, bramborové Špalíčky 88,–
  2. Penne s kuřecím masem, čerstvou zeleninou a strouhaným sýrem eidam 95,–
  3. Smažený vepřový řízek z krkovičky naložený v česneku, bramborová kaše, salátek z červené řepy 109,–