TÝDENNÍ MENU

Pondělí 3. prosince
Polévka: Hovězí s rýží a hráškem 29,–

  1. Fusilli se sýrovou omáčkou a grilovaným kuřecím masem 88,–
  2. Vepřové ragú se žampiony a smetanou, rýže 88,–
  3. Steak z krkovičky na grilu, pepřová omáčka, opékané brambory 99,–

Úterý 4. prosince
Polévka: Květáková 29,–

  1. Kuřecí steak na kari omáčce s dušenou rýží 88,–
  2. Moravský vrabec, dušený špenát, houskové knedlíky  88,–
  3. Grilovaný pstruh na petrželkové omáčce, bramborová kaše 120,–

Středa 5. prosince
Polévka: Česneková s bramborem 29,–

  1. Pečené kuřecí stehno na kořenové zelenině, bramborová kaše, salátek 88,–
  2. Hovězí pečeně na česneku, rýže 99,–
  3. Penne se sušenými rajčaty, česnekem a grilovanou vepřovou panenkou, Grana Padano 105,–

Čtvrtek 6. prosince
Polévka: Zeleninová polévka 29,–

  1. Bratislavské vepřové žebírko s těstovinou 88,–
  2. Smažený kuřecí špíz se sýrem, bramborová kaše, salát 88,–
  3. Steak z karé, kapustičky se smetanou, hranolky 95,–

Pátek 7. prosince
Polévka: Dřevorubecká 29,–

  1. Penne s grilovanou cuketou, lilkem, cherry rajčaty, kuřecím masem, Grana Padano 88,–
  2. Kuřecí prsíčko v sýrovém těstíčku, bramborová kaše, salát 88,–
  3. Hovězí plátek na houbách, rýže 95,–
  4. Buchtičky s krémem 75,–