TÝDENNÍ MENU

PONDĚLÍ 22. října
Polévka: Fazolová polévka 29,–

  1. Bramborový guláš, čerstvý chléb 88,–
  2. Pečené kuřecí stehno na másle s bramborovou kaší, okurkový salátek 95,–
  3. Steak z vepřového karé podávaný na restovaných fazolkách s opékaným bramborem 99,–

ÚTERÝ 23. října
Polévka: Špenátová polévka 29,–

  1. Vepřový bok na česneku, kysané zelí, bramborové knedlíky 88,–
  2. Fusilli s česnekem, sušenými rajčaty a grilovanými kuřecími kousky, Grana Padano 92,–
  3. Hovězí pečeně po pražsku, rýže 99,–

STŘEDA 24. října
Polévka: Kuřecí vývar s masem a nudlemi 29,–

  1. Vepřové maso na paprice, houskové knedlíky 88,–
  2. Zeleninový bulgur s grilovaným kuřecím prsíčkem 88,–
  3. Krémové italské risoto s lesními hřiby, Grana Padano 95,–

ČTVRTEK 25. října
Polévka: Bramborová polévka 29,–

  1. Kuřecí stehenní steak, omáčka z modrého sýra, vařené brambory, okurkový salátek 88,–
  2. Gnocchi s restovanými hřiby a smetanou, Grana Padano 88,–
  3. Vepřová kýta na žampionech, pečená rýže 99,–

PÁTEK 26. října
Polévka: Hovězí polévka s rýží a hráškem 29,–

  1. Kuřecí prsa v sýrovém těstíčku, bramborová kaše, zelný salátek s mrkví 88,–
  2. Hovězí guláš, houskové knedlíky 95,–
  3. Vepřové ražničí na moravské omáčce s hranolkami 99,–