TÝDENNÍ MENU

PONDĚLÍ 18. listopadu
Polévka: Z míchaných luštěnin 25,–

  1. Holandský řízek, bramborová kaše, červená řepa 92,–
  2. Vepřové kostky na houbách, rýže 95,–
  3. Kuřecí gyros, opečené čínské nudle, česnekový dip  105,–

ÚTERÝ 19. listopadu
Polévka: Husí kaldoun 25,–

  1. Čočka na kyselo, dvě volská oka, cibule, okurek, chléb 92,–
  2. Bramboráková kapsa plněná vepřovou směsí se zeleninou 99,–
  3. Kotleta na grilu, restované fazolky, šťouchané brambory se škvarkami 119,–

STŘEDA 20. listopadu
Polévka: Domácí bramboračka s houbami 25,–

  1. Vepřová plec na paprice, karlovarské knedlíky 92,–
  2. Mexický guláš, hrášková rýže 99,–
  3. Pečené kuřecí stehno na másle, vařené brambory, ovocný kompot 119,–

ČTVRTEK 21. listopadu
Polévka: Rajská s rýží 25,–

  1. Těstoviny s česnekem, sušenými rajčaty a grilovanými kuřecími prsíčky, sýr Grana Padano 92,–
  2. Smažené žampiony, vařené brambory, tatarka 99,–
  3. Pečené husí kousky na čerstvých bylinkách, hlávkové zelí, variace domácích knedlíků 119,–

PÁTEK 22. listopadu
Polévka: Hovězí vývar s masem a nudlemi 25,–

  1. Boloňské špagety, strouhaný sýr 92,–
  2. Smažený kuřecí řízek, bramborový salát 109,–
  3. Zeleninový salát s medailonky grilované panenky, medový dresink, toast 119,–