TÝDENNÍ MENU

PONDĚLÍ 18. února
Polévka: Zeleninová jemná polévka 29,–

  1. Hovězí chilli con carne, čerstvý chléb 88,–
  2. Pečený vepřový špalíček, jihočeská lepenice 92,–
  3. Smažený sýr, vařené brambory, domácí tatarka 99,–

ÚTERÝ 19. února
Polévka: Krémová česnečka se sýrem a toastem 29,–

  1. Kuřecí rizoto s kořenovou zeleninou a hráškem, sýr, okurek 88,–
  2. Koprová omáčka, dvě sázená vejce, vařené brambory  92,–
  3. Pikantní vepřové ragů s čerstvou zeleninou, opečený brambor 99,–

STŘEDA 20. února
Polévka: Krkonošské kyselo 29,–

  1. Vykoštěné kuřecí stehýnko na medu a jablkách, bramborová kaše 88,–
  2. Pomalu pečená krkovička na černém pivě, hlávkové bílé zelí, variace domácích knedlíků 92,–
  3. Obědový salát s tuňákem, vejci a jogurtovým dresinkem, tmavý toast 95,–

ČTVRTEK 21. února
Polévka: Fazolová s chilli 29,–

  1. Záhorácký závitek, šťouchané brambory, broskvový kompot 88,–
  2. Kuřecí steak na zeleném pepři se smetanovou omáčkou, slaninová rýže 92,–
  3. Hovězí přední vařené, rajská omáčka, těstoviny fusilli 105,–

PÁTEK 22. února
Polévka: Gulášová polévka 29,–

  1. Kuřecí plátek na másle, dušená mrkev, vařené brambory 88,–
  2. Vepřové nudličky po thajsku, jasmínová rýže 92,–
  3. Plněné bramborové košíčky mletou gurmánskou směsí zapečené sýrem, zeleninový salátek 95,–