TÝDENNÍ MENU
PONDĚLÍ 18. února
Polévka: Zeleninová jemná polévka 29,–
- Hovězí chilli con carne, čerstvý chléb 88,–
- Pečený vepřový špalíček, jihočeská lepenice 92,–
- Smažený sýr, vařené brambory, domácí tatarka 99,–
ÚTERÝ 19. února
Polévka: Krémová česnečka se sýrem a toastem 29,–
- Kuřecí rizoto s kořenovou zeleninou a hráškem, sýr, okurek 88,–
- Koprová omáčka, dvě sázená vejce, vařené brambory 92,–
- Pikantní vepřové ragů s čerstvou zeleninou, opečený brambor 99,–
STŘEDA 20. února
Polévka: Krkonošské kyselo 29,–
- Vykoštěné kuřecí stehýnko na medu a jablkách, bramborová kaše 88,–
- Pomalu pečená krkovička na černém pivě, hlávkové bílé zelí, variace domácích knedlíků 92,–
- Obědový salát s tuňákem, vejci a jogurtovým dresinkem, tmavý toast 95,–
ČTVRTEK 21. února
Polévka: Fazolová s chilli 29,–
- Záhorácký závitek, šťouchané brambory, broskvový kompot 88,–
- Kuřecí steak na zeleném pepři se smetanovou omáčkou, slaninová rýže 92,–
- Hovězí přední vařené, rajská omáčka, těstoviny fusilli 105,–
PÁTEK 22. února
Polévka: Gulášová polévka 29,–
- Kuřecí plátek na másle, dušená mrkev, vařené brambory 88,–
- Vepřové nudličky po thajsku, jasmínová rýže 92,–
- Plněné bramborové košíčky mletou gurmánskou směsí zapečené sýrem, zeleninový salátek 95,–